Komora wędzarniczo-parzelnicza KW-1

   Maszyny gastronomiczne > Komory wędzarniczo-parzelnicze > Komora wędzarniczo-parzelnicza KW-1

   KONTAKT: Joanna Solińska 517 600 499

nazwa: Komora wędzarniczo-parzelnicza KW-1
model: KW-1
rodzaj: Urządzenie gastronomiczne
rok produkcji:
 brak
dokumentacja:  brak
stan techniczny:
 dobry
opis:  Charakterystyka techniczna:
- Producent - SKRZYP - Piekary Śląskie
- Typ - KW-1
- Rok produkcji - brak
- Nr fabryczny - brak
- Zasilanie - 380V/50 Hz
- Moc znamionowa - 3,8 kW
- Moc grzewcza - 28 kW
- Dymogenerator - 1
- Zakres temperatur - 80 –900C
- Ilość wózków - 1 wózek (1000 x 1000 x 1800 mm)
- Masa własna - 1 200 kg
- Gabaryty zewnętrzne:
długość - 1 200 mm
szerokość - 1 500 mm
wysokość - 3 000 mm

Przeznaczenie i opis.

Komora wędzarniczo- parzelnicza firmy SKRZYP typ KW-1 przeznaczona jest do obróbki termicznej wędlin, mięs, drobiu, ryb i serów. Podstawowe procesy to: suszenie, wędzenie, parzenie, pieczenie i schładzanie. Czynnikiem roboczym jest powietrze, którego wymuszona cyrkulacja odbywa
się w układzie zamkniętym wewnątrz komory i zależnie od realizowanego etapu procesu jest ogrzewane lub nasycane dymem. Urządzenia wykonane w wersji 1 wózkowej, w całości ze stali kwasoodpornej. Komora wyposażona jest w dymogenerator. Komora rozmontowana na elementy i złożona w magazynie
cena:  18 000 zł netto
dokumentacja
fotograficzna

 

kontakt:  

Joanna Solińska:   tel. 517 600 499 e-mail: asia@supercar.pl

Patryk Szymański: tel. 512 037 327 e-mail: patryk@supercar.pl

Paweł Hełdak:        tel. 512 309 809 e-mail: pawel@supercar.pl

 

 

 

Używamy plików cookies (ciasteczek)Używamy plików cookies m.in. w celach: świadczenia usług, reklamy, statystyk. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że zgadzasz się na umieszczenie ich w Twoim urządzeniu końcowym.

Dowiedz się więcej o ciasteczkach


Nie pokazuj więcej